Wyszukaj ponownie to co szukasz
Wróć do strony startowejKiełbasy cienkie
Kiełbasy cienkie zawdzięczają swoją popularność uniwersalności – doskonale smakują podawane na zimno, jako smaczna przekąska i na gorąco, po poddaniu obróbce termicznej: smażone, pieczone lub grillowane. Kruche kiełbasy często są także składnikiem pożywnych dań jednogarnkowych. Podobnie jak parówki z szynki mogą być pomysłem na szybkie śniadanie lub kolację. Kiełbasy cienkie powstają z wysokiej jakości mięsa wieprzowego. Wśród produktów dostępnych w ofercie sklepu mięsnego i hurtowni masarskiej HURT-MIĘS znajdują się chętnie wybierane przez konsumentów kiełbasy zwyczajne, swojskie, słoikowe i palcówki. Kiełbasom podsuszanym, parzonym lub wędzonym i ich wybornym smakom towarzyszy aromat wędzonych dymem wędzarni, podkreślający walory produktów.