Kiełbasy cienkie

Kiełbasy cienkie zawdzięczają swoją popularność uniwersalności – doskonale smakują podawane na zimno, jako smaczna przekąska i na gorąco, po poddaniu obróbce termicznej: smażone, pieczone lub grillowane. Kruche kiełbasy często są także składnikiem pożywnych dań jednogarnkowych. Podobnie jak parówki z szynki mogą być pomysłem na szybkie śniadanie lub kolację. Kiełbasy cienkie powstają z wysokiej jakości mięsa wieprzowego. Wśród produktów dostępnych w ofercie sklepu mięsnego i hurtowni masarskiej HURT-MIĘS znajdują się chętnie wybierane przez konsumentów kiełbasy zwyczajne, swojskie, słoikowe i palcówki. Kiełbasom podsuszanym, parzonym lub wędzonym i ich wybornym smakom towarzyszy aromat wędzonych dymem wędzarni, podkreślający walory produktów.

Wyszukaj ponownie to co szukasz

Wróć do strony startowej

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się zamiast tego lub zresetuj hasło