Parówki cienkie i serdelki

Parówki z szynki i serdelki to popularne produkty masarskie. Wysoka zawartość dobrego gatunku mięsa sprawia, że doskonale nadają się do spożywania na ciepło lub zimno jako samodzielne danie, lub składnik bardziej złożonych dań. W hurtowni wyrobów mięsnych HURT-MIĘS dostępne są parówki z najwyższej jakości mięsa wieprzowego – tego samego, które używane jest do produkcji wędlin wieprzowych, co pozwala bez obaw podawać je nawet dzieciom. Parówki i serdelki różnią się przede wszystkim grubością produktu – parówki są długie i cienkie, a serdelki – grubsze i krótsze. Sprawia to, że serdelki wymagają dłuższej obróbki cieplnej. Zarówno parówki, jak i serdelki mają delikatny, mięsny smak pozbawiony wybijających się przypraw, to od preferencji konsumenta zależy, jaki dodatek zostanie do nich podany.

Wyszukaj ponownie to co szukasz

Wróć do strony startowej

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się zamiast tego lub zresetuj hasło