Wędliny wieprzowe

Wędliny wieprzowe powstają z najlepszej jakości mięsa czerwonego. Wyróżniają się wyjątkowym smakiem i soczystością. Aromatyczne wędzonki przygotowywane są tradycyjnie na różnych rodzajach drewna, dzięki czemu wędlina zyskuje nie tylko wyborny zapach, ale i wyjątkowy smak. W odróżnieniu od wędlin powstających z mięsa drobiowego, produkty masarskie z wieprzowiny mogą przechodzić proces dojrzewania i suszenia, który uszlachetnia i rozwija ich smak. Marynaty wyrobów mięsnych z wieprzowiny wzbogacone są często przyprawami, ziołami oraz warzywami. Szynki i ogonówki będą pysznie smakować podawane na zimno – zarówno położone na kanapce, jak i serwowane na desce mięs. Wędliny wieprzowe sprzedawane są w odważonych paczkach, a bezpieczne zapakowanie gwarantuje specjalny wkład chłodzący.

Aktywne filtry

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się zamiast tego lub zresetuj hasło