Wyroby bez glutenu

Mięso bezglutenowe i produkty masarskie: parówki, szynki i cienkie kiełbasy są skierowane do osób, które wykluczają ze swojego jadłospisu gluten. Aby zapewnić im brak kontaktu z wyrobami mięsnymi zawierającymi gluten, produkty bezglutenowe dostępne są wyłącznie w odważonych, hermetycznie zamkniętych opakowaniach. Oferta została przygotowana tak, aby zapewnić różnorodność – dużą popularnością cieszą się kiełbasy swojskie plastrowane. Pyszne, kruche i aromatyczne szynki zachwycają smakiem i aromatem – powstają z wyselekcjonowanych mięs bezglutenowych, a przyprawy używane do marynat również są bezpieczne i pozbawione dodatku glutenu (certyfikat przekreślonego kłosa). Osoby niebędące na diecie bezglutenowej, nie odczują różnicy w smaku poszczególnych produktów.

Jest 4 produktów.

Pokaż 1-4 of 4

Aktywne filtry

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się zamiast tego lub zresetuj hasło